Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

Mötley Crüe & Def Leppard - Prague Rocks

Mötley Crüe & Def Leppard - Prague Rocks

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: Pá 02.06.2023

Region: Celá ČR

pátek 2. června - otevření vchodů v 13:00 hodin - Letiště Letňany Praha

Prague Rocks: Mötley Crüe & Def Leppard - The World Tour

Festival Prague Rocks letos přivítá na Letišti Letňany rockové ikony Mötley Crüe a Def Leppard, které společně vyráží na světové tour!

 

Účinkující

Mötley Crüe - Mötley Crüe je americká heavymetalová skupina z Los Angeles založená roku 1981. Je považována za jednu z nejúspěšnějších amerických metalových skupin, prodala 41 mil. alb po celém světě, z toho 25 mil.v USA. 

Def Leppard - S více jak 100 miliony prodaných kopií svých desek po celém světě a dvěma prestižními oceněními Diamond Awards jsou Def Leppard - Joe Elliott (zpěv), Vivian Campbell (kytara), Phil Collen (kytara), Rick "Sav" Savage (basa) a Rick Allen (bicí ) - i nadále jednou z nejdůležitějších světových rockových formací. V průběhu své kariéry kapela vytvořila řadu klasických přelomových alb a jejich tvorba ovlivnila nejednu generaci fanoušků i kapel. Velkolepá živá vystoupení Def Leppard, plná silných melodických rockových skladeb, se stala synonymem pro tento kvintet ze Shefieldu. Za posledních třicet let se jejich koncerty staly vyhledávanými událostmi a kapela i nadále vyprodává arény po celém světě.

Kabát - Kabát je česká rocková skupina z Teplic existující od roku 1983 a na hudební scéně aktivně působící nepřetržitě od roku 1988. Za svou 30letou kariéru skupina vydala 12 studiových alb, kterých se prodalo přes 1 000 000 kopií, reprezentovala Česko na soutěži Eurovision Song Contest ve Finsku v roce 2007, kde ovšem neuspěla, a v roce 2015 vyhrála desátého slavíka za 1. místo v anketě Český slavík.

Wolfmother - Wolfmother je australská hard rocková kapela ze Sydney vzniklá roku 2000. Její zvuk se blíží hard rocku sedmdesátých let, připomíná hudbu Led Zeppelin nebo Black Sabbath. Debutovali roku 2006 albem Wolfmother, které se stalo čtyřikrát platinové. Vydali DVD "Please Experience Wolfmother Live". Spolupracovali na soundtracku k filmu Spider-Man 3, Hangover a ke hře Flatout 2, kde přispěli skladbou Pyramid a Dimension. V roce 2007 zahráli na charitativní akci Live Earth v Sydney. V roce 2007 získali cenu Grammy za skladbu Woman.

 

Vstupenkyhttps://www.ticketmaster.cz/artist/def-leppard-motley-crue-vstupenky 

 

GPS: 50.13200840402162, 14.525343985110812

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás