Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

Depeche Mode: Memento Mori Tour

Depeche Mode: Memento Mori Tour

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: Ne 30.07.2023

Region: Celá ČR

neděle 30. července - otevření vchodů v 15:00 hodin - Letiště Letňany Praha

Depeche Mode: Memento Mori Tour

Hudební velikáni Depeche Mode se po 5 letech vydávají na světovou tour Memento Mori, při které se představí českým fanouškům s doposud jejich největší show na pražském letišti Letňany.

Dave Gahan a Martin Gore dnes prozradili, že turné pod záštitou společnosti Live Nation začne 23. března speciální limitovanou sérií koncertů v severoamerických arénách, než se kapela vydá do Evropy na letní stadionové turné. Tato omezená severoamerická vystoupení budou mimo jiné zahrnovat zastávky v newyorské Madison Square Garden, chicagském United Center, losangeleském Kia Forum a torontské Scotiabank Areně. Kapela pak 16. května zahájí své evropské stadionové turné, mezi jehož známé zastávky patří pařížský Stade de France, berlínský Olympijský stadion, milánský stadion San Siro a londýnský stadion Twickenham. 

Martin Gore k projektu Memento Mori uvedl: "Na tomto projektu jsme začali pracovat na počátku pandemie a jeho témata byla přímo inspirována touto dobou. Po Fletchově smrti jsme se rozhodli pokračovat, protože jsme si jisti, že by si to přál, a to projektu skutečně dodalo další význam." Dave Gahan dodal: "Fletchovi by se toto album líbilo. Opravdu se těšíme, až se o něj s vámi budeme moci brzy podělit, a nemůžeme se dočkat, až vám ho příští rok představíme na koncertech."

 

Vstupenkyhttps://www.livenation.cz/show/1390651/depeche-mode-memento-mori-tour/prague/2023-07-30/cz 

 

GPS: 50.13213914038004, 14.525955542102981

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás