Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

Kapela UDG vyrazila na Přístav Tour 2023

Kapela UDG vyrazila na Přístav Tour 2023

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: So 11.03.2023 - So 22.04.2023

Region: Celá ČR

Kapela UDG vyrazila na Přístav Tour 2023

Během března zazní v rámci turné skupiny UDG singly jako Parfémy, Plachty, Ještě jednou i její největší hity pojmenované Kurtizána či Motýl. Fanoušci si budou moci zazpívat také hit Hvězdář, kterým kluci z kapely pokaždé ukončují koncert.

„Konečně se vracíme na místo činu. Před třemi roky, když jsme hráli v Peci pod Sněžkou byl už koviďák ve vzduchu a my vtipkovali, že nakonec ještě budou zakázaný koncerty, a že si třeba už nezahrajeme. To, že se to za pár dní stalo realitou už taková sranda nebyla. Čas běžel a kocovina zmizela stejně jako koviďák," komentuje a těší se na první koncert turné Petr Vrzák, zpěvák UDG.

První koncert této šňůry proběhl již 11. března v Peci pod Sněžkou. V KlonDike Music Clubu se jako předskokan představil Patrik Malý, který svými písněmi rozehřál nedočkavé publikum. Chvíli před půl desátou se na pódiu objevili členové kapely UDG a show mohla začít. Energie, se kterou se pokaždé UDG pustí do zpěvu, hraní a bubnování, je nakažlivá. Z nejnovějšího alba Přístav v Peci zaznělo spoustu písní, ale fanoušci si mohli zazpívat také starší hity jako je Holka zvědavá nebo Chimér a Kiss. 

A nadšení fanoušci také dokázali, že si texty jednotlivých písní své oblíbené kapely pamatují mnohem lépe než samotní zpěváci. Několikrát během koncertu tak pomohli zpěvákovi Petrovi, který je za to také nezapomněl pochválit. Nenechte si ujít tuto jedinečnou ústeckou kapelu!

 

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás