Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

POHOVKA: Jaromír Nosek

POHOVKA: Jaromír Nosek

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: Čt 20.04.2023

Region: Semilsko

Čtvrtek 20. dubna v 19:00 hodin - Městské divadlo Turnov

POHOVKA: Jaromír Nosek

Dubnové setkání na Pohovce se Semilským rodákem, hercem Jaromírem Noskem.
Jeho zájmy byly od dětství velmi různorodé – judo, klavír, kresba. Po maturitě na gymnáziu váhal mezi veterinou a AVU, ale nakonec ho zlákalo umění. Na brněnské JAMU vystudoval muzikálové a činoherní herectví. Během studia hostoval v Národním divadle v Brně v inscenaci Immanuel Kant. Později si zde zahrál ještě v Ithace, Zámku a Někdo přijde.
V roce 2000 absolvoval a natočil svůj první film – retromuzikál Rebelové. Jeho prvním angažmá bylo Moravské divadlo v Olomouci, kde vydržel pouhý rok. Delší dobu působil na volné noze a zahrál si na velkých i menších scénách – např. ve Stavovském divadle v Praze (Večer tříkrálový), v brněnské Polárce, Huse na provázku (Nadsamec, Zadržitelný vzestup Arthura Uie, Smokie), v Komorním divadle v Plzni (Mechanický pomeranč), v Činoherním klubu či v Divadle v Řeznické.

Dnes nejintenzivněji spolupracuje s A Studiem Rubín. Vedle Rebelů se objevil ve filmech Udělení milosti se zamítá, Útěk do Budína, Městečko, Post Coitum, Román pro ženy, Roming, Účastníci zájezdu, Báthory ad. Po roce 2006 byl krátce členem Městských divadel pražských, nyní je jejich stálým hostem. Můžete ho vidět v inscenacích Anna Karenina, Hráči, Prolomit vlny, Sto roků samoty a Želary.

 

Vstupné: 250 Kč / seniorské vstupné 200 Kč - https://online.colosseum.eu/kulturni-centrum-turnov 

 

GPS: 50.58708389742605, 15.155122846268261

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás