Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

VIVIAN - KONCERT

VIVIAN - KONCERT

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: Ne 30.04.2023

Region: Náchodsko

Neděle 30. dubna v 19:00 hodin - Dětské hřiště Broumov

VIVIAN - KONCERT

VIVIAN letos vydává nové album a chystá se ho pokřtít na domácí půdě! Kromě speciálního koncertu s nabitým programem dorazí také několik hostů a pozvání přijaly hned dvě spřátelené kapely, které Vám postupně představíme. Bude to parádní večer! 

Vivian je čtyřčlenná formace z východočeského Broumova, která si svou tvorbu zakládá na českých textech a žánrově se řadí mezi rock s prvky popu a elektroniky.
Za dobu svého působení stihla vyhrát několik talentových soutěží, mezi nejznámější patří Skutečná liga a Šance Muzikus. Následně vystoupila na mnoha předních festivalech a dosud vydala dvě studiová alba.

 

 

Host č.1 - Natřije
Chlumecká kapela Natřije navazuje na moderní západní vlnu pop-punku, díky které jsou jedineční, a která má bezpochyby dnešní mladé generaci co říct. Poslední tři vydané klipy – Figurky, Závislost a Generace byly nasazeny ve vysílání TV ÓČKO. Titulní píseň posledního EP Figurky se stejnojmenným názvem má v současné chvíli přes 400 tisíc přehrání na Spotify. Má za sebou velmi povedené koncerty po boku kapel jako například UDG, Wohnout, Rybičky 48, Vypsaná Fixa, Komunál, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Mig 21.


Host č.2 - Crown for Sale
je čtyřčlenná pražská kapela. Ve své tvorbě se orientují na souhru žánrů jako metalcore, nu metal, hard rock nebo punk. Svou hudbou propojují aspekty více kytarových žánrů s důrazem na energii, údernou dynamiku a výraznou melodiku.
Hudba CROWN FOR SALE je autentickým vyjádřením jejich vlastního pohledu na dnešní svět a změnu hodnot, které hýbou se světem - ať už jde o vztahy, otázky všedního dne nebo smysl života.

 

Vstupné: zdarma
 

GPS: 50.58870336999097, 16.327770498372608

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás