Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

Harry Potter a Kámen mudrců™ in Concert

Harry Potter a Kámen mudrců™ in Concert

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: So 10.02.2024

Region: Celá ČR

Sobota 10. února 2024 od 13 a 19 hodin, O2 Universum Praha

Diváci v České republice si po více, jak 5 letech opět užijí hudbu Johna Williamse v podání Filharmoniků města Prahy spojenou s promítáním celovečerního filmu z jedné z nejoblíbenějších filmových sérií v historii.

Celosvětově úspěšný Harry Potter a Kámen mudrců in Concert se jako součást jediné oficiální série filmových koncertů o Harrym Potterovi po více, jak 5 letech vrací do České republiky! Unikátní velkolepý koncert, který propojí ikonické filmové melodie pocházející z pera slavného skladatele Johna Williamse s Filharmoniky města Prahy se uskuteční 10. února v O2 universum v Praze a v plánu jsou hned dva koncerty! Jedinečná audiovizuální podívaná nabídne nejen dokonalý zážitek z živé hudby umocněné podáním 90členného symfonického orchestru Filharmoniků města Prahy v čele s renomovaným dirigentem Ernstem van Tielem, ale umožní divákům znovu prožít kouzlo celého filmu Harry Potter a Kámen mudrců na velkém 16metrovém plátně ve vysokém rozlišení. Film bude promítán s českým dabingem, díky němuž si i děti budou moci tento neopakovatelný zážitek naplno užít! Dokonalé propojení filmu, hudby a živého hraní symfonického orchestru se uskuteční už v únoru v Praze, hned ve dvou koncertech během jediného dne.

„Máme obrovskou radost, že se série filmových koncertů o Harrym Potterovi opět vrací do České republiky a že českému publiku můžeme v Praze znovu nabídnout tuto jedinečnou podívanou. I když samotný film známe téměř všichni, spojení s živým 90členným symfonickým orchestrem Filharmoniků města Prahy bude zážitkem z úplně jiné dimenze," říká Tibor Engler, producent českých koncertů a dodává, že koncerty budou 100% propojením filmu, hudby a živého orchestru v pravém slova smyslu. V rámci koncertů totiž poběží na plátně celý film s českým dabingem, který bude kompletně bez hudby. O tu se postará renomovaný orchestr Filharmoniků města Prahy.

Vstupenky:

1 090 – 2 250 Kč

vozíčkář + doprovod
1 290 Kč + 1 Kč

Předprodej vstupenek na https://www.ticketportal.cz/ nebo https://www.ticketmaster.cz/, případně na pokladně:

Pokladny u vstupu č. 1, O2 arena
Po - Pá
9:00 - 12:00
12:30 - 17:00


Den akce
10:00 - 1 h po začátku akce

Dva koncerty -> ve 13 a 19 hodin!

OFICIÁLNÍMI PRODEJCI NA AKCE V O2 UNIVERSU JSOU TICKETMASTER A TICKETPORTAL. ZA PLATNOST VSTUPENEK ZAKOUPENÝCH U JINÝCH PRODEJCŮ NERUČÍME.

GPS: 50.10351525722185, 14.49350499739107

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás