Krkonosskerozhledy.cz

O nás Média Fotogalerie Kontakt
 

Kam vyrazit

RSS Feed

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Jít zpět

Jít zpět

Cesta - slavnostní předpremiéra filmu

Cesta - slavnostní předpremiéra filmu

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Termín: St 22.05.2024

Region: Semilsko

22.5. 18:00 - Kino Sféra Turnov

Slavnostní předpremiéra krátkého filmu Cesta
              Cesta. Výlet. Útěk. Návrat. Práce. Zlom. Rutina. Cíl. Na cestě jsou křižovatky a na dráze výhybky. Nová rozhodnutí ničí staré plány a na konečné se nachází nový začátek.
              Lehká letní trainmovie CESTA sleduje rozpoložení dívky, která na útěku před svou minulostí narazí na svérázného mladíka, jehož bezprostřednost a svoboda ji utvrdí ve správnosti jejího rozhodnutí. A kdy je ten správný čas na další pivo? A co třeba na happyend?
              Ve filmu uvidíte mimo jiné Honzu Hájka a Martina Písaříka v rolích, v jakých je ještě neznáte.
Tvůrci:
scénář, režie, produkce:  Monika Fejglová - Monika je divadelní a filmová herečka. Kromě České republiky, působila také několik let v Anglii, kde v Londýně vystudovala filmové herectví na Middleweek Newton Academy a zahrála si např. v seriálu There She Goes pro BBC. V Čechách absolvovala herecké a režisérské kurzy. Zahráli si v postapokalyptickém sci-fi České televize Běžci, v několika seriálech a nezávislých projektech. Filmové produkci se věnuje již nějaký čas. Spolu se scénáristou a režisérem Adolfem Formanem zprodukovala natáčení nezávislého filmu Vynalezl jsem ženu, pánové!, kde si zahrála také jednu z hlavních rolí.
Kamera, střih, grade: Michal Havlíček Michal je fotograf, filmař a dokumentarista. Vystudoval grafickou tvorbu a postupně se přes grafiku a fotografii dostal až k videu. Začínal na backstage videích a making of dokumentech. Natočil několik hudebních dokumentů pro skupinu Imodium a přes 35 hudebních videoklipů i pro další skupiny. V současnosti vedle roadmovies a hudebních klipů, svatebních videí a eventových videí točí nejvíce content videa pro firemní sociální sítě, produktová videa a image spoty.
              Po slavnostním uvedení filmu jsou všichni zvání na filmovou afterparty do Klubu KUS, kde vystoupí královehradecká kapela Vyhoukaná SOWA, jejíž písničky také uslyšíte ve filmu samotném.
              Welcome drink a lehké občerstvení zajištěno!
Vyhoukaná SOWA
Veselá instrumentálně-vokální úderná hudba. Kořeny v rythm&blues větve ve funky. Texty vesměs o požitcích (kouření, jídlo, sex, mýdlo)... Veselí i tragičtí hrdinové zmítající se ve víru života.
Časový harmonogram:
18:00 door open, welcome drink
19:00 promítání (Kino Sféra)
20:00 občerstvení
20:45 koncert Vyhoukaná SOWA (Klub KUS)
21:30 - 00:00 after party (Klub KUS)

 

GPS: 50.58640199130926, 15.158879481797097

Zobrazit polohu na mapě

Naplánujte si trasu (přes google mapy)

Jít zpět

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás